Uutiset facebook

<< <  Sivu 2 / 6  > >>

Sep 17, 2015

AB Solo vatsalaite.

Ab Solo vaikuttaa tehokkaasti koko kehon lihaksiin, erityisesti keskikehon core- ja vatsalihaksiin. Toimii myös aerobisena harjoitteena joka kehittää silmän ja kehon yhteismotoriikkaa. Harjoittelu on elämyksellisen hauskaa tällä uudella toiminnallisella corepelillä. Säädettävissä eri pituisille harjoittelijoille. Palloa heitetään maaliin ja se palautuu kourussa.

Sep 11, 2014

Salin myymälä ja vastaanotto on avoinna ma- to 13:00- 19:00.

Perjantaisin salin myymälä ja vastaanotto on kiinni!

Avainkortilla normaalisti joka päivä 05:00- 23:30

 

Kuntosali

Kuntosalimme huippuluokan David-kuntosalilaitteet tarjoavat tehokasta harjoitusta niin kuntoilijalle kuin vaativammallekin harrastajalle. Monissa harjoitteissa lihaksen voimantuottotaso putoaa liikkeen loppua kohden niin jyrkästi, että suoravälitteisillä voimansiirroilla on mahdotonta aikaansaada kuorman laskua pehmeästi. David on ratkaissut ongelman Future-sarjassaan muuttamalla voimansiirtojärjestelmää siten, että epäkesko pyörii useissa laitteissa nopeammin kuin liikevarsi.
Viihtyisien tilojemme loistavissa olosuhteissa on miellyttävä kuntoilla ja harrastaa. Kuntosalipalvelujamme voit käyttää kertamaksulla ja kuukausikortilla tai ostaa useamman käyntikerran kuntosalikortin. Voit myös liittyä kuntosali Oulun Kunnonpaikan jäseneksi, jolloin saat kuntosaliin rajattoman käyttöoikeuden lisäksi perusohjauksen ja kaikki muut jäsenetumme.

Oulun Kunnonpaikasta löydät Oulun laajimman valikoiman David-kuntosali laitteita. Oulun Kunnonpaikan kuntosalin pinta-ala on 550 neliöä, joka sisältää erillisen vapaidenpainojen osaston.
© 2010 Oulun Kunnonpaikka