Uutiset facebook

<< <  Sivu 6 / 6

Apr 24, 2013
Salille on tullut toinen Matrix juoksumatto ja Matrix Crossari rikkoutuneen Waven(luistelulaite) tilalle, joka meni vaihdossa. Toinen Wave on taas jälleen kerran huollettu ja toimii nyt normaalisti.
 

Kuntosali

Kuntosalimme huippuluokan David-kuntosalilaitteet tarjoavat tehokasta harjoitusta niin kuntoilijalle kuin vaativammallekin harrastajalle. Monissa harjoitteissa lihaksen voimantuottotaso putoaa liikkeen loppua kohden niin jyrkästi, että suoravälitteisillä voimansiirroilla on mahdotonta aikaansaada kuorman laskua pehmeästi. David on ratkaissut ongelman Future-sarjassaan muuttamalla voimansiirtojärjestelmää siten, että epäkesko pyörii useissa laitteissa nopeammin kuin liikevarsi.
Viihtyisien tilojemme loistavissa olosuhteissa on miellyttävä kuntoilla ja harrastaa. Kuntosalipalvelujamme voit käyttää kertamaksulla ja kuukausikortilla tai ostaa useamman käyntikerran kuntosalikortin. Voit myös liittyä kuntosali Oulun Kunnonpaikan jäseneksi, jolloin saat kuntosaliin rajattoman käyttöoikeuden lisäksi perusohjauksen ja kaikki muut jäsenetumme.

Oulun Kunnonpaikasta löydät Oulun laajimman valikoiman David-kuntosali laitteita. Oulun Kunnonpaikan kuntosalin pinta-ala on 550 neliöä, joka sisältää erillisen vapaidenpainojen osaston.
© 2010 Oulun Kunnonpaikka